Termeni si conditii

In caz de retur al comenzilor plasate cu transport gratuit in cadrul unei promotii, pretul de transport de retur cat si cel initial (care a fost suportat de firma noastra) sunt suportate de solicitantul returului.

 

 POLITICA DE RETURNARE

Orice produs poate fi schimbat cu altul: daca marimea pe care ai comandat-o nu corespunde si doresti un alt numar sau daca te-ai razgandit si doresti un alt produs din magazinul nostru.

Atentie! In oricare dintre aceste situatii, te rugam sa ne contactezi prin e-mail (comenzi@benjamin.ro) pentru a ne transmite decizia ta si produsele pe care le doresti in schimb. Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, iti poti alege altul, cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi.

Orice produs pe care il vei returna trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale. Te rugam sa folosesti un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original.

Taxele de transport vor fi suportate in intregime de catre client doar in cazul in care ai primit alt produs fata de cel comandat sau in cazul in care ai constatat ca produsul are defect de fabricatie, toate taxele de transport pentru remedierea incidentului le vom suporta noi.

TE SFATUIM SA CONSULTI DE FIECARE DATA ECHIVALENTUL IN CENTIMETRI PENTRU FIECARE MARIME COMANDATA DIN PAGINA FIECARUI PRODUS.

Potrivit dispozitiilor art.4, alin.1, lit.b din OG 130/2010 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta - "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"

1. Inainte de a returna un produs te rugam sa ne contactezi in scris prin e-mail (comenzi@benjamin.ro) pentru a ne comunica decizia ta si a ne anunta ca urmeaza sa primim un colet retur.

2. Adresa de returnare va fi cea pe care ti-o vom indica in emailul de confirmare pe care il vei primi dupa ce vei solicita returnarea unui produs.

3. Orice produs returnat trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat. Te rugam sa ambalezi produsul returnat intr-un ambalaj protector.

4. Trebuie sa stii ca tu vei suporta cheltuielile de transport ocazionate de retur.

5. In situatiile in care nu doresti un alt produs, in schimb noi iti vom inapoia banii prin transfer bancar in maximum 30 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la noi in conditiile enumerate la punctele 1-4.

Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (client).

Nu ne asumam responsabilitatea pentru deteriorarea sau pierderea produsului in timpul transportului pentru schimb sau returnare.

Despre Garantie
In cazul defectelor aparute in perioada de garantie (30 zile) se va proceda in felul urmator:

1. Se anunta vanzatorul de defectul aparul pe email impreuna cu poze care vor indica natura defectului.

2. In cazul in care este nevoie de a trimite bunurile inapoi catre vanzator, clientul este obligat sa impacheteze produsul in ambalajul sau original. In cazul in care cumparatorul nu are ambalajul original, este necesar, din cont propriu, sa ofere un nou ambalaj conform rigorilor de transportare. Consumatorul admite ca in cazul marfurilor neprotejate in transportare, reclamatia lor ulterioara nu poate fi acceptata.

3. In functie de tipul de defecte si caracterul produsului,in conformitate cu reglementarile in vigoare din Romania, raclamatia va fi tratata prin substituirea articolului sau rambursarea pretului de achizitie platit. 

Comerciantul isi rezerva dreptul de a rezilia relatia de afaceri cu astfel de cumparatori, ale caror creante sunt disproportionale in raport cu achizitiile sale sau dau nastere la speculatii.

 Datele personale introduse de catre utilizator pe www.benjamin.ro vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., iar acestea nu vor fi furnizate sau vandute unei terte parti. 
 www.benjamin.ro nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.